What people say.

Telenet

“De ongedwongenheid waardoor het voor de medewerker niet als ‘je moet dit en dat’ aanvoelt, maar je door haar enthousiasme toch uitgenodigd wordt om er over na te denken wat je voor jezelf kan doen of verbeteren.”

“Enthousiaste spreekster!”

“Enthousiasme spreker, heel veel uit het leven gegrepen en herkenbare voorbeelden, goede interactie,…”

“Heel goede spreker met goed gevoel voor humor”

Janssen Pharmaceutica

“Karin is 120 Management Assitenten bij Janssen Pharmaceutica komen inspireren over hoe wij betere B.I.T.C.H.es konden worden. Zij deelde haar praktische tips op een stijlvolle en ludieke manier zodat wij, vrouwen in een professioneel dienstbare functie, op een respectvolle manier beter ons mannetje leren staan. Haar boek is een leuk aandenken aan dit superpositief onthaald event”

And many more 🙂

“Subject: Merci 🙂
Merci avec un grand M ! Même plusieurs MMMMMMMMM !. C’est la première fois qu’en rentrant d’une conférence que j’ai pu mettre certaine chose directement en pratique. “

“Interactief , grappig en to-the-point. Zeer nuttige tips en zeer boeiende presentatie.”

“She is internationally known as an Energy-Giver.”

“Karin is één van de weinigen die er in slaagt om spirituele en lichamelijke wijsheid binnen te brengen op een niet-zweverige manier. Ze geeft vertrouwen, bezit street intelligence, heeft een schat aan geestige voorbeelden en kwinkslagen. En dit alles vanuit haar natuurlijke, vrouwelijke schoonheid.
FRANK ROBBERECHTS”

“Karin heeft me heel goed geholpen bij het verbeteren van mijn presentatievaardigheden. Met een paar typische ‘Karin van Hoorick’ sessies is het haar gelukt om mijn stress en onzekerheid, betreffende het spreken voor een groep, om te zetten naar zelfzekerheid met tips en manieren op gebied van spreek- en lichaamstaal. Iets waar ik dagelijks veel steun aan heb!”

“Karin Van Hoorick is hét voorbeeld van geboren talent. Karin is zo gewoon, zo sociaal, zo PUUR.”

“KVH haar aanpak is zeer energiek én aanstekelijk en dat merk je aan de deelnemers van haar lezingen.”

Recommendations

“I worked together with Karin as a personal coach for several projects. Karin is capable to help people to distinguish their goals in their personal and professional life. She supports them in moving through their fears, negative self-concepts and other obstacles to get powerfully in action moving toward their goals.”

“‘Ik heb Karin tijdens een samenwerking leren kennen, en Karin sprak me meteen aan. Iemand die intuïtief en met de nodige humor haar vak met zoveel liefde in de wereld kan zetten is prachtig.”

“Tijdens haar BITCH lezing werd helemaal duidelijk hoe ze mensen aanvoelt en precies weet wat belangrijk is voor het welbevinden van mensen, en dit toch met fijne humor en twist weet te brengen. Zulke mensen kan de wereld zeker gebruiken.”

“Beste Karin, 
Het was ook heel fijn jou aan board te hebben voor dit event. “

“Dank voor de humoristische insteek, heel verfijnd, heel gecoördineerd en jouw flexibiliteit en organisatorische hulp!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *